Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Horváth Eszter vagyok, kozmetikus szakoktató, az Eszter Horváth Esthetic Stúdió tulajdonosa.

A szépségipar iránti vonzalmamat már kisgyermekként-édesanyám fodrász ollója mellett felnőve- a régi KTSZ-ek hangulata alapozta meg.

Nem is volt kétséges számomra, hogy a középiskola elvégzése után kozmetikus leszek. Nagyszerű mesterem volt. Korban alig idősebb nálam, mégis tapasztalt kozmetikus. Az igényességet, és a tökéletességre való törekvést tőle tanultam meg.

Szerencsés helyzetben voltam, fiatal kezdőként kialakíthattam saját üzletemet, szülővárosomban.

Aztán jött a szerelem, költözködés, Budapest. Szerződés az ország egyik legkiválóbb szalonjába. Három évig dolgoztam itt, a belváros szívnek nevezett Váci utcai szalonban.

Számos híresség is megfordult a kezeink között. Mindezek mellett persze a kozmetikusok oktatásából is jócskán kivettük a részünket. Az oktatás oly módon belopta magát a szívembe, hogy innen egyenes út vezetett a Pécsi Tudományegyetem kozmetikus szakoktató karára, ahol diplomát szereztem. Szakmai utamat, aztán két, a Szalay könyvkiadó jóvoltából megjelent könyv tarkítja. Ezek, Természetes kozmetikumok, illetve Fiatalodj! címmel láttak napvilágot. Jelenleg pedig, szeretettel várlak Stúdiómban, ahol sminktetoválásban, igazi élménykozmetikai arckezelésekben lehet részed az természetesség jegyében.