Sminktetoválás a természetesség jegyében

A sminktetoválás több évtizede könnyíti meg a nők mindennapjait. Segítségével kihangsúlyozhatjuk az arc szépségét, illetve korrigálhatjuk az apróbb eltéréseket, legyen szó szemöldökről, szemről vagy akár az ajkak területéről. Vallom, a „kevesebb több” elvét, és minden sminktetoválás elkészítésénél figyelembe is veszem. Igyekszem kerülni a harsány színeket és a természetellenes formák kialakítását. Hatalmas öröm számomra, amikor a vendégek elégedetten és boldogan távoznak a Stúdióból. Szeretem a munkám! Tisztában vagyok vele, hogy hatalmas bizalom szükséges ahhoz, hogy valakire rá merd bízni az arcod! Ezért is fontos tudni, hogy a sminktetoválásod, személyesen rád szabva készül. A te arcodhoz, stílusodhoz, elképzelésedhez igazodva. Ezért is előzi meg minden esetben a beavatkozást- mindamellett, hogy a pontos formát kialakítsuk- egy nagyon precíz tervezés/előrajzolás. Így lehetőséged nyílik arra, hogy te is lásd, hogy fest majd az új sminktetoválásod, hogy varázsol téged még ragyogóbbá…

s-l400

SMINKTETOVÁLÁSRÓL

 • A mikropigmentációs kezelésre kérlek egészségesen és kipihenten érkezz! Lázas, ittas állapotban a beavatkozás nem végezhető el!
 • Bármilyen, hirtelen kialakult bőrprobléma (pl herpesz) esetén, mely érinti a pigmentálni kívánt bőrfelületet, ugyancsak nem végezhető el a beavatkozás!
 • A smiktetoválás során érzéstelenítésre általában lidokain alapú érzéstelenítőt használok. Amennyiben erre érzékeny vagy, allergiás reakcióra hajlamos, kérlek a beavatkozást megelőzően ezt mindenképp jelezd felém!
 • Terhesség ideje alatt is elkészíthető a sminktetoválásod, de amennyiben megoldható, inkább ezt a szoptatás utáni időszakra tervezd. A szoptatási időszakban, kifejezetten nem ajánlatos ilyesfajta beavatkozás!
 • Ha valamilyen plasztikai beavatkozáson vettél részt a sminktetoválást megelőző hónapokban, vagy akár hyaluronsavas/botox feltöltésen, kérlek ezt mindenképp jelezd felém a sminktetoválás előtt!
 • Ajaktetoválásnál, az arra hajlamos vendégeknél kialakulhat herpesz. Ha csak egyszer is volt már herpeszed, kérlek a sminktetoválást megelőzően 2nappal kezdj el a TELVIRAN 400mg tablettát szedni. Ez a gyógyszer vényköteles, háziorvosoddal tudod receptre felíratni. Ennek az ára 5.000-6.000.- HUF között található. Amennyiben az égő, bizsergető érzés mégis előfordulna (bár ez a legritkább esetben jelentkezhet), a patikában kapható TELVIRAN krém, amelynek használatával megszüntethető a kellemetlen tünet. Ennek az ára nagyjából 1.000.-HUF
 • A szemöldök tetoválása előtt 3 héttel, kérlek már ne festesd be tartós festékkel a szemöldököd, és ne is szedd azt ki!
 • Szemhéjtetoválás előtt 1héttel, kérlek szedesd le a műszempillád! Amennyiben műszempillával érkezel, a beavatkozást nem lehet elvégezni. A sminktetoválást követően nagyjából 1 hónap múlva építhető újra szempilla!
 • Kontaktlencse viselése a szemhéjtetoválás alatt nem ajánlatos!
 • Sminktetoválás után 1-3 hónap között, egy egyszeri ingyenes kontroll tetoválásra van lehetőséged!
 • A sminktetoválást követően 10 napig uszoda, szauna, közös fürdő, direkt napfény és erős izzadással járó sportolási tevékenység kerülendő!
Online bejelentkezés